Ads 468x60px

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Eπέστρεψε η ομάδα της SP TABLEWARE


Eπέστρεψε η ομάδα της SP TABLEWARE από τους δύο μονοήμερους αγώνες που έλαβαν μέρος στις 2 & 4 Απριλίου, στην Γαλλία

Ο πρώτος αγώνας το Route Adelie de Vitre , ο οποίος ήταν κι ο πρώτος της χρονιας για την ομάδα της SPT, ήταν κατηγορίας 1.1 και ήταν μια πραγματική διαφήμιση της επαγγελματικής ποδηλασίας μιας και εκτός από τη συμμετοχή Pro Tour oμαδων (Francaise des Jeux, Bbox Bouygues Telecom ) κ.α ήταν επίσης εντυπωσιακή η παρουσία 30.000 φιλάθλων.
Η συμμετοχή και η πρόσκληση της ομάδας σε έναν τόσο απαιτητικό αγώνα μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητική αφού ο κολομβιανός αθλητής αθλητής Walter Pedraza τερμάτισε στην 38η θέση ανάμεσα σε 116 αθλητές, και ενώ διεκδικούσε την 12η μέχρι τα τελευταια 2χλμ που πιάστηκε από το κυρίως γκρουπ, ενώ τρεις αθλητές της ομάδας (Καρατζιος, Castiblanco, Springer) τεθηκαν εκτος διαδρομης στην τελευταια στροφή των 199 συνολικά χλμ που διεξηχθησαν με δυνατη βροχή και χαλάζι. Τερμάτισαν 57 αθλητές.
Για την ιστορία οι τρεις πρωτοι αθλητές ήταν:
Cyril Gautier (Fra) Bbox Bouygues Télécom 4:58:34
Laurent Pichon(Fra) Bretagne - Schuller
Benoît Vaugrenard (Fra) Française Des Jeux



Στον δεύτερο αγώνα που έγινε την Κυριακή 4 Απριλίου, με την ονομασία Grand Prix de Ville Nogent de Oise κατηγορίας 1.2 έλαβαν μέρος 152 ποδηλάτες σε έναν αγώνα συνολικής απόστασης 182 χλμ. Εδώ οι αθλητες της ομαδας πρωταγωνίστησαν και κυνηγησαν με αξιώσεις τις πρωτες θέσεις καταλαβανοντας τις παρακατω θέσεις.
9ος Walter Pedraza, 25 Jukka Vastaranta, 31 Christoph Springer & 34 Camilo Castiblanco, ενω οι Έλληνες αθλητές που έλαβαν μέρος Καρατζιος Γιώργος και Κουρμπετης Ανέστης, ενώ τερμάτισαν, ήταν εκτός χρόνου του ορίου των διοργανωτών.Τερματισαν 64 ποδηλάτες.
Οι τρεις πρώτοι ποδηλάτες ήταν:
1.Vytautas Kaupas (Ltu) Continental Team Differdange
2.Alexander Mironov (Rus) ITerra Footwear Bicycle Linea-Katusha
3.Dimitry Samokhvalov (Rus) Blois CAC 41

Επόμενη συμμετοχή είναι στις 17 & 18 του μήνα σε δύο ιστορικούς μονοήμερους αγώνες κατηγορίας 1.1στην περιοχή της Βρετάννης το Τour de Finestere & Τro Bro Leon, όπου η ομάδα φιλοδοξεί να έχει μια αξιοσημείωτη παρουσια ανταγωνιζόμενη ομάδες πρώτης κατηγορίας στην ποδηλασία δρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: