Ads 468x60px

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΣΤΑΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Η καλύτερη εμφάνιση όλων των ετών για τον ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία των αθλητών του στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2010. Η συνολική συγκομιδή των 5 μεταλλίων δεν είναι η καλύτερη αλλά η νίκη στην ομαδική καταδίωξη για πρώτη φορά στη ιστορία του συλλόγου πετυχαίνοντας μάλιστα, τον καλύτερο χρόνο που έχει να επιδείξει ποτέ σωματείο και τα άλλα δύο χρυσά μετάλλια σε μάντισον, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και σκράτς μαζί με το χάλκινο και αργυρό στα 4.000μ και πόντους φανερώνουν το υψηλό επίπεδο όλων των αθλητών του που συμμετείχαν χαρακτηρίζοντας όλη την αποστολή απολύτως επιτυχημένη.
Ηγετική μορφή σε αυτές τις επιτυχίες αποτέλεσε ο Τζωρτζάκης Πολυχρόνης ο οποίος κατάφερε και κέρδισε την 2η θέση στους πόντους με την βοήθεια του Δρακάκη Γιάννη, την 3η στα 4000μ. ατομικής καταδίωξης, την 1η στο Μάντισον και στην ομαδική καταδίωξη και βοήθησε τα μέγιστα, τον Γιώργο Τζωρτζάκη για να κατακτήσει την πρώτη θέση στο σκράτς.
Πρωταγωνίστης στις επιτυχίες ήταν ο Τζωρτζάκης Γιώργος ο οποίος κέρδισε τρία χρυσά μετάλλια σε σκράτς, μάντισον και ομαδική καταδίωξη.

Στην ομαδική καταδίωξη η ομάδα του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES αποτελούμενη από τους Ζεντέλης Ιωάννης, Δρακάκης Ιωαννής, Τζωρτζάκης Γιώργος και Πολυχρόνης πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση (λόγω προβλημάτων τεχνικής) στα προκριματικά κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό για 4 χιλιοστά του δευερολέπτου.

Στον τελικό στην θέση του Ζεντέλη Ιωάννη ( ο οποίος αγωνιζόταν άρρωστος) αγωνίστηκε ο Χατζάκης Παναγιώτης αν και έφηβος έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε η ομάδα να βελτιώσει τον πρωινό της χρόνο κατά 6 δευτερόλεπτα και να κατακτήσουν την πρώτη θέση για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μετά από 21 χρόνια.



Συγκλονιστικός και αγώνας του Μάντισον ο οποίος κρίθηκε στο τελευταίο σπρίντ με τον Πολυχρόνη Τζωρτζάκη να πραγματοποιεί ονειρική εμφάνιση και κάνοντας το σπρίντ της χρονιάς να περνάει στο νήμα πάνω τον Κελογλού Παναγιώτη του Θησέα και έτσι να στέφεται για τρίτη συνεχομένη χρονιά πρωταθλητής μαζί με τον αδερφό του Γιώργο.
Στην κατηγορία γυναικών η Πρίντεζη Χριστίνα μαζί με την Παραγυιού Μαρίνα κατετάγησαν 5ες στο ομαδικό σπρίντ. Η Πρίντεζη Χρίστινα ήταν 8η στο σκράτς και 7η στο κέριν. Η πρωτοεμφανιζόμενη Τζομπανάκη Κατερίνα κατετάγη 5η στα 3000μ με πολύ καλό χρόνο και η Μαρεντάκη Ευτυχία 8η.

Δηλώσεις Μαρεντάκη Π: << Οι αθλητές μου για άλλη μια φορά υπερέβαλλαν εαυτό και κατάφεραν σε πολλά αγωνίσματα αυτό που φαντάζει αδύνατο. Πάλεψαν όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος δεν το έβαλλαν κάτω, για αυτό και τα περισσότερα αγωνίσματα τα κερδίσαμε στα χιλιοστά. Η πολύ σκληρή προετοιμασία όλο το χειμώνα απέφερε καρπούς και τα παιδιά δίκαια στέφθηκαν πρωταθλητές. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΝΕΚ LINES η οποία μας δίνει την δυνατότητα και συμμετέχουμε σε αγώνες πίστας της Αθήνας παρά την πληρότητα και το φόρτο εργασίας που έχει είναι ιδιαίτερα εξυπηρετική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: