Ads 468x60px

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Πρωτάθλημα Β.Ελλάδος ΔΡΟΜΟΥ, Ατομικής Χρονομέτρησης

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, διοργανώνει το Πρωτάθλημα Β.Ελλάδος ΔΡΟΜΟΥ, Ατομικής Χρονομέτρησης όλων των κατηγοριών (εκτός των Ανδρών) το Σάββατο 3 Ιουλίου και το Πρωτάθλημα Αντοχής κατηγορίας Εφήβων – Γυναικών – Νεανίδων - Παίδων, την Κυριακή 4 Ιουλίου.
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Α Γ Ω Ν Ω Ν

Σάββατο 3 Ιουλίου Α. ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Διαδρομή: Εκκίνηση από τον Μικρόκαμπο από την έξοδο του χωριού – Πικρολίμνη – Ξυλοκερατέα – Μπακέικα προς Ν.Φιλαδέλφεια (αναστροφή και επιστοφή δια της ιδίας οδού 1 χλμ. πριν την είσοδο του χωριού Ν.Φιλαδέλφειας)– Τερματισμός στον Μικρόκαμπο
Ώρα εκκίνησης 17:00 – πιθανή ώρα τερματισμού 19:00.
Οι εκκινήσεις θα δίνονται ανά λεπτό και η σειρά θα βγει ύστερα από κλήρωση στα γραφεία της Ένωσης την Παρασκευή 2/7/10, ώρα 11:00.
Km. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ – ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ - ΜΕΓΑΛΑ 4 ΩΡΑ Εκκίνησης: 17:00
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ –ΚΟΡ.-ΠΚ. 8
ΠΑΙΔΕΣ – ΓΥΝ. – ΝΕΑΝ. 12
ΜΑΣΤΕΡΣ 12
ΕΦΗΒΟΙ 25
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αμέσως μετά το τέλος κάθε κατηγορίας θα ξεκινάει η επόμενη.

Κυριακή 4 Ιουλίου Β. ΑΝΤΟΧΗΣ
(Εφήβων 75 χλμ. εκκίνηση 10:00 – Παίδων, Γυναικών, Νεανίδων, 50 χλμ. Εκκίνηση στις 10:20)
Διαδρομή: Εκκίνηση από το Ξηροχώρι – Μικρόκαμπος – Πικρολίμνη – Ξυλοκερατέα – Μπακέικα – Τερματισμός Ξηροχώρι, επί αποστάσεως 25 χλμ. επί 3 φορές οι Έφηβοι και επί 2 οι Παίδες, Γυναίκες, Νεάνιδες.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα Σωματεία της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ομοσπονδία για το 2010. Η Ένωση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Με Φαξ ή email στα γραφεία της Ένωσης το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 1-7-10 (2 το μεσημέρι).
(για τα χρονόμετρα θα ισχύσει η σειρά των αθλητών βάση δήλωσης).

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:
ΠΑΤΗΜΑΤΑ:
ΑΝΔΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΑ
ΕΦΗΒΟΙ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ : 7,93 μ.
ΠΑΙΔΕΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : 7,01 μ.
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – ΠΑΝΚΟΡ. : 6,10 μ. (ρυθμιζόμενο)
ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ & ΜΙΚΡΑ : 5,69 μ. (ρυθμιζόμενο)
. / .


ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΙΝΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΡΟΜΟΥ Ή ΜΤΒ Ή ΒΜΧ.
ΠΡΟΣΟΧΗ:ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΑ. (κανονισμοί δρόμου άρθρο 2.1.014)

Στις κατηγορίες Παμπαίδων, Πανκορασίδων και Μίνι, δεν επιτρέπεται η χρήση κανενός βοηθήματος (κλειστός τροχός ή τροχός με ακτίνες από ανθρακονήματα, αεροδυναμικές προεκτάσεις τιμονιού/αεροδυναμικό κράνος κλπ) που βελτιώνει την αεροδυναμική και κατά συνέπεια την επίδοση του ποδηλάτη. (κανονισμοί δρόμου άρθρο 2.4.010)

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1ος Νικητής Χρυσό μετάλλιο - Δίπλωμα
2ος Νικητής Αργυρό μετάλλιο - Δίπλωμα
3ος Νικητής Χάλκινο μετάλλιο - Δίπλωμα
4ος,5ος,6ος, Διπλώματα
Η απονομή Κυπέλλου στους πρωταθλητές θα γίνει στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βράβευσης μετά το πέρας του αγωνιστικού προγράμματος.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:
Η Ε.Ο ΠΟΔΗΛΑΣΊΑΣ θα καλύψει τα Σωματεία εκτός Θεσσαλονίκης βάση χιλιομετρικής απόστασης με 0,15 Ευρώ/χλμ. ένα αυτοκίνητο συνοδείας ανά 4 αθλητές και ένα συνοδό. Για το ποσό που δικαιούται κάθε Σύλλογος θα πρέπει να καταθέσει γραμμάτιο είσπραξης εντός 5 ημερών κατόπιν επικοινωνίας με την Ε.Ο.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: