Ads 468x60px

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Στη διανομή 50 ποδηλάτων προχωρά ο Δήμος Σερρών

Ο Δήμος Σερρών, στο πλαίσιο υλοποίησης του πιλοτικού έργου «Προώθηση ποδηλάτου στην πόλη» (του έργου PIMMS TRANSFER-INTERREG IVC), θα διανείμει 50 ποδήλατα στις Υπηρεσίες, στις Επιχειρήσεις, στα Νομικά Πρόσωπα και στο προσωπικό του, με στόχο την προώθηση και υιοθέτηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης μέσα στην πόλη.

Απ’ αυτά, τριάντα επτά με το βοηθητικό εξοπλισμό τους (κράνος και κλειδαριά) θα διανεμηθούν με τη διαδικασία της κλήρωσης για την ετήσια παραχώρηση της χρήσης τους στους υπαλλήλους που θα εκφράσουν ενδιαφέρον εφόσον η κατοικία τους απέχει από τον τόπο εργασίας απόσταση μεγαλύτερη από 500 μέτρα, ώστε η προσέλευση στον τόπο εργασίας και η αποχώρηση από αυτόν να γίνεται με τη χρήση ποδηλάτου.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τρίτη 23 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ. στο κτίριο της πρώην ΔΕΠΚΑ (επί της Εθν. Αντίστασης).Επισημαίνεται ότι δεκατρία ποδήλατα θα παραμείνουν στις υπηρεσίες του Δήμου, στις Επιχειρήσεις και στα Νομικά Πρόσωπα, με σκοπό να τα χρησιμοποιεί το προσωπικό καλύπτοντας τις εργασιακές απαιτήσεις μετακίνησης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: